maanantai 7. helmikuuta 2011

Ruoanlaittamattomuutta ja melkein opiskelua

Täällä miehet kokkaavat ja tiskaavat. Naiset käyvät ulkona syömässä (mäkissä :D) ja katselevat iltaisin, kun miehet tekevät itselleen halpaa ja hyvää ruokaa. (Aina ei ole tarvinnut tyytyä katselemiseen...) Tämä siksi, että naiset eivät ole saaneet aikaiseksi ostaa itselleen paistinpannua. Toisaalta lainaaminen ei varmasti ole kiellettyä. Ehkä sitten viikonloppuna...

Kreikassa miehet eivät kuulemma kokkaa. Entä Suomessa?

Larsilta hoituu näppärästi myös tiskaaminen. Ihan vinkkinä vain...

Tänään lähdimme Georgian kanssa yliopistolle. Toivoimme kaiken sujuvan helposti. Ranskalaisia voi verrata minuun: kaikki tehdään vaikean kautta. Toivottavasti tänään olisi toisin.



Ihastuimme jänniin puihin keskustassa...
...aurinko paistoi ja tuuli ujelsi.



Ensin kävimme postissa hakemassa postimerkkejä. Sinne löytäminen oli asia sinänsä. Eräs mukava mies huomasi karttamme ja ahdinkomme ennen meitä. Hän saneli vauhdilla, minne meidän piti mennä. Mutkittelimme postiin, jossa ihana herrasmies hoiti meille postimerkit (kolmena eri kertana saman päivän aikana. Tulimmekin hänelle jo tutuiksi ilmeisesti virkeän värisen takkini ansiosta.).

Sitten jatkoimme yliopistolle.

Meidän oli tarkoitus mennä kurssien valitsemisen (sihteeri oli hyvällä päällä ja kaikki sujui näpsäkästi) jälkeen uudestaan keskustaan. Saimme kuitenkin kuulla, että kurssit alkavat heti. Tuli kiire. Emme olleet syöneet edes aamupalaa. Patongit mukaan ja menoksi.

Minulla olisi ollut italiaa, jos luokan ovi ei olisi ollut lukossa. Ei ketään paikalla. No, luovutimme, siirryimme aukiolle auringonpaisteeseen popsimaan kinkkuista patonkia. Suunnittelimme päivän ohjelmaa ja liu'uimme raitiovaunulla (maks. 1 kilometri) keskustaan.


Ranskalainen kaakao on halpaa, maukasta...

...ja juuri sopivan lämmintä vilukissoille.

Toinen kurssini olisi alkanut kolmelta... Otin kahvilassa kalenterin ja suunnittelin aikatauluni uusiksi. Maistelimme samalla ihanaa kaakaota. Koska missasin heti alussa pari kurssia, päätin, että siirrän ne perjantaille ja tiistaille. Minulla on siis tyhmästi vain tiistaisin ja perjantaisin tunteja. Mutta maanantai on vapaa, joten hieman pitempi viikonloppu tulossa.

Lomatkin on jo tiedossa. Yhteensä kolme viikkoa! Missä välissä sitä opiskelemaan ehtii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti